Wersja 2 ( 5 gorących dań )
Zupa
krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
Zimne przekąski
rolada z wędzonego łososia, tymbaliki z kurczaka
schab pieczony nadziewany śliwkami, pieczeń cielęca po włosku,
szynka wiejska, sucha krakowska lub kabanosy (razem 200 gr/osobę)
śledź w oleju i śmietanie
pieczarki marynowane, papryka i ogórki konserwowe
sałatki (3 rodzaje ,razem 350 gr/ osoba)
pieczywo
I Danie główne
zrazy wieprzowe
ziemniaki pieczone z przyprawami
bukiet warzyw
Deser
naleśniki z jabłkiem polane sosem czekoladowym z orzechami lub lody z owocami i i polewą owocową
kosze świeżych owoców
ciasta
II Danie główne
kotlet devolaile
dufinki
surówka
III Danie główne
bouef stroganoff
Zupa
Żurek z białą kiełbasą
"Szampan" powitalny
Napoje
Kawa i herbata soki owocowe, coca cola oraz woda mineralna (wszystkie bez ograniczeń)
Razem
- konsumpcja ,obsługa wynajem i dekoracji sali odpowiednio + 10 zł do wersji podstawowej
- konsumpcja ,obsługa wynajem i dekoracji sali odpowiednio +12 zł do wersji podstawowej gdy zamiast
I Dania głównego będzie
Danie główne z grilla (karkówka, nóżki i filety z kurczaka, żeberka wieprzowe marynowane w miodzie, pieczone ziemniaki, sałatki)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz